kodeforest

"Gayemiz, Hakk'a ve Yaratılmışların En Güzeli İnsana Hizmettir"

YURT HİZMETLERİ

.

Yurdumuz Metroya Yürüme Mesafesindedir. Ankara ve Hacettepe Üniversitesine Yürüme Mesafesinde ODTÜ ve Gazi Üniversitesine Metro İle 15 Dk. Mesafededir.

Safa Vakfı Ankara Cebeci Kız Öğrenci Yurdu

Safa Vakfı Ankara Cebeci Kız Öğrenci Yurdu olarak kızlarını bize emanet eden velilerin gözlerinin arkada kalmaması için yoğun çaba harcıyoruz. 4 tarafı kapalı binamızın çevresini ve bina içindeki toplu kullanım alanlarını 7 gün 24 saat güvenlik kameralarıyla izliyor, kayıt altına alıyoruz. Binamızın bulunduğu mahalle, Ankara' nın seçkin kesiminin ikamet ettiği sakin, nezih, huzurlu ve güvenli bir mahalledir. Artık gözünüz arkada kalmayacak.

Öğrenci Yaşam Alanlarına Uygun Olarak Projelendirilen Binamız:

• 1-2-3-4-5’ er kişilik odalarımızda;
  • Kişiye özel çalışma masası, kilitli dolap, mini buzdolabı, her yatağın kendi aydınlatması bulunmaktadır.
  • 24 saat sıcak su, kombili ısıtma sistemi
  • Kablosuz internet
  • Etüt salonu, ütü masası ve ütü
  • Tuvalet ve banyolar bulunmaktadır.

Yurdumuzda:

• Açıkbüfe sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
  • TV’ li dinlenme ve misafir salonu
  • Her katta Sebiller Bulunmaktadır.
  • Her gün oda temizliği
  • Her gün duş ve tuvaletlerin temizliği
  • Çamaşır yıkama ve kurutma makinaları
  • Tüm dış mekanda 7/24 güvenlik kameraları
  • Öğrencilerimizin olası bir rahatsızlığı durumunda gerekli yardım ve önlemler alınmaktadır.

FOTOĞRAF GALERİSİ
KONUM BİLGİSİ

"Gayemiz, Hakk'a Yaratılmışların En Güzeli İnsana Hizmettir."